Maak kennis met mijn methode hoe je binnen 24 uur je hormonen weer in balans kunt brengen zodat jij je beter voelt en nieuwe hormoon leefstijl tips in je dagelijkse leven kunt toepassen.

Download het e-boek om mijn 24 uurs methode te ontdekken, in te zien dat je je leefstijl en zo je klachten kunt verbeteren.

Schaf het e-boek nu aan met 50% korting met code JARIG50

Wil jij je leefstijl aanpassen in 24 uur om je klachten te verbeteren? 

Een digitaal boek met 30 pagina’s boordevol inzichten en tips voor je hormonen. Een praktische gids om leefstijl tips meteen toe te passen binnen 24 uur. Ideaal voor vrouwen die willen weten hoe je tips om kunt zetten in gewoonten. Ideaal voor vrouwen die soms terugvallen in hun oude gewoonten en een kick start willen om je beter te voelen. In plaats van je een reeks tips te geven, ga je nu in 24 uur vele tips van dokter Ginny Chamorro meteen toepassen. Ervaar het en kies welke je in het vervolg mee gaat nemen in je dagelijkse routine. Inclusief nieuwe 6 recepten. 

Inzicht waarom je je niet altijd licht en sprankelend voelt

30 pagina's met tips voor elk uur

Inzichten van ervaren gynaecologe bij elke tip

inclusief 6 gezonde hormoon proof recepten

Boodschappen lijst voor alles wat je nodig hebt

Yoga oefeningen en andere tips voor beter slapen

Wil jij met je hormonen aan de slag en je in 24 uur beter voelen? 

LET OP: Het gratis aanbod is nu verlopen maar je kunt het e-boek “24 Hormonen Reset” nu nog met 50% korting kopen met code JARIG50.