Leefstijl Consult

Ontvang een compleet advies voor je hormonen zodat je je klachten begrijpt, je meteen geïnspireerd voelt om zelf aan de slag te gaan en je snel weer hormonaal in balans voelt. 

Ontdek in een uur tijdens een geheel persoonlijk en interactief gesprek wat jij kunt veranderen om weer lekker in je vel te zitten, van je overgangsklachten af te komen en weer blij te zijn met je zelf en je lijf. 

Ja - dat wil ik

Wil jij weer blij zijn met jezelf en je lijf?

Heb jij al langer last van hormonale klachten, overgangsklachten, vermoeidheid, kortom zit je nu niet lekker in je vel? Heb je al stappen ondernomen met je voeding en beweging bijvoorbeeld maar kom je maar niet verder? Heb je het vermoeden dat je meer kan doen met leefstijl of hormoonsuppletie maar weet je niet waar je moet beginnen? Kies dan voor een persoonlijk leefstijl consult met mij, ervaren gynaecologe en leefstijl expert. 

In een persoonlijk consult bespreken we je klachten uitgebreid. Je leert welke stappen jij in je leefstijl kunt zetten om je snel beter te voelen. En ook vooral hoe jij dat, in jouw situatie, het beste kunt doen.

Vele vrouwen zijn je al voorgegaan en heb ik kunnen helpen. Vrouwen die op zoek zijn naar iemand met een bredere holistische kijk op haar klachten. Vrouwen die bij hun eigen behandelaar niet verder komen. Denk je dat het iets voor jou is?

"Ik geef je de tools om je beter te voelen"

Ontvang een compleet drGYNN leefstijl advies.

Voor je hormonen, je leefstijl en eventuele hormoon suppletie.

Eenmalig leefstijl consult €249

inclusief e-boekje met jouw advies

Ja - ik kom op consult

Wanneer je een consult met mij aangaat, voel je je gehoord, ben je geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan en voel je je snel hormonaal weer in balans. Vrouwen, die je voor gingen, deelden met mij dat ze deze voordelen al hebben ervaren:

> Hebben hun hormonen beter in balans
> Zijn niet meer zo prikkelbaar
> Voelen zich meer ontspannen
> Voelen zich lekkerder in hun vel
> Hebben minder last meer van overgangsklachten
> Voelen zich vitaler
> Hebben geen last meer van vermoeidheid
> Zijn lekker afgevallen en op gewicht gekomen
> Zijn weer blij met hun lijf
> Hebben in korte tijd grote sprongen gemaakt

Wat houdt een leefstijl consult precies in? 

In een leefstijl gynaecologisch consult kijk ik met een brede blik naar jou als vrouw. Het gaat daarbij zowel om je medische situatie en geschiedenis als om leefstijlfactoren die je gezondheid bepalen. Op grond van mijn reguliere gynaecologische kennis en ervaring stel ik je allerlei vragen, zodat ik onder andere de gezondheid van je hormonen, baarmoeder en eierstokken kan analyseren. Ook belangrijk is je levensloop: hoe is je geboorte gegaan, heb je borstvoeding gekregen, werd je liefdevol opgevoed, waren er stressvolle periodes in je leven etc. Daarnaast breng ik je huidige leefstijl in kaart: onder andere je voeding, beweging, slaap en hoe je omgaat met stress.

Op basis van je leefstijl, je medische en familie geschiedenis en huidige klachten maak ik je hormoonbalans op en krijg je een geheel persoonlijk leefstijladvies. Voor eventuele medicatie of hormoon suppletie krijg je een advies dat je via je reguliere behandelaar (huisarts of gynaecologe) of soms zelf kunt bestellen.

Het consult duurt een uur en vinden plaats via een beveiligd, individueel online video gesprek.

voor wie?

vrouwen, met vrouwenproblemen mogelijk gerelateerd aan hormonen, die op zoek zijn naar een aanpak met een brede kijk.

wanneer?

Het leefstijl consult is elke maandag en donderdag ochtend met afspraken om 10:00 uur.

1 uur consult

1 uur persoonlijk gesprek. Dit bevat de intake, de diagnose stellen en het doorlopen van het brede en persoonlijke leefstijl advies.

voorbereiding

Ter voorbereiding krijg je een uitgebreide vragenlijst en eet- en beweegdagje. Veel vrouwen vertellen ons dat ze hierdoor al zelf tot vele inzichten komen.

investering

De kosten bedragen standaard 249 euro voor het consult. Dit consult wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed. 

opvolging

Naderhand krijg je een mooi e-boekje toegestuurd met de adviezen van Ginny.

waar?

Het consult is online via ZOOM.

resultaat

Vrouwen verlaten het gesprek al stralend. Je voelt je gehoord en krijgt adviezen op maat.

Persoonlijke begeleiding vanaf €249

LEEFSTIJL CONSULT

1 uur gesprek

Voor vrouwen 40+ die op zoek zijn naar een aanpak met een brede kijk

Krijg een persoonlijk advies tijdens een uur durend gesprek

Investering €249

gratis e-boek met jouw advies

BESTEL NU

SPARKLE PLUS

Leefstijl Consult + Online Programma

Voor vrouwen 40+ die advies en extra ondersteuning willen

Toegang tot het online programma EN één uur persoonlijk consult met Ginny

Bestel apart voor €478

Nu combi prijs €349

BESTEL NU

Wat zeggen andere vrouwen?

"Ginny is een echte vakvrouw, een vrouw met een missie! Ze kijkt heel breed naar je klachten waardoor je een compleet plaatje krijgt van aanpassingen die je kunt doen in je dagelijks leven. Omdat ze zich echt in je verdiept voel je je gehoord en dat is heel bijzonder. Kortom een investering in jezelf die meer dan de moeite waard is. "

Karien, 39 jaar

"Ik was veel moe, lusteloos en voelde me geestelijk en lichamelijk niet fit. Al vele jaren niet om eerlijk te zijn. Na een consult met dr. Ginny direct de koe bij de horens gevat en 's morgen een stukje lopen of fietsen. Daarna de voedingsadviezen opgevolgd en meer vet gaan eten. Nee geen frietje maar zalm, avocado, volkoren producten etc. ik dacht dat ik al redelijk veel wist van eten en lifestyle…wat een aangename toevoeging waren de heldere en op maat aangereikte adviezen van Ginny en daarna nog alles via de mail van Nelleke. Ik ga nog wel eens de fout in, ben net een mens, maar weet dan ook dat ik het antwoord in voedsel en bewegen zou kunnen gaan zoeken. De “ nazorg “ van beide is ook hartverwarmend. Ik kan het iedereen aanraden."

Renske, 56 jaar

"Ik heb het als heel fijn ervaren. Ginny is zo vriendelijk en rustig dat je je daardoor al op je gemak voelt. Ze luistert goed en met haar deskundigheid koppelt ze snel. De tips die ik kreeg ben ik direct gaan toepassen ."

Karin, 55 jaar

"Dank je wel Ginny! Ik voelde me heel kwetsbaar in relatie tot de overgang en ouder worden en ben blij dat jij er bent! Het was een hele fijne ervaring. "

Mischa, 45 jaar

"Veel dank voor het uitgebreide advies vandaag, de fijne persoonlijke woorden, de heerlijke boekentips en de Zoom-ontgroening (?)! Heel veel geleerd over mezelf en inzichten gekregen. Het werpt nu al zijn vruchten af en kan alleen nog maar beter worden."

Marjoleine, 56 jaar

Veelgestelde vragen

Ik doe al heel veel aan leefstijl; kan dokter Ginny mij dan nog wel helpen? Jazeker! Je zult verbaasd staan welke veranderingen jou nog winst kunnen opleveren. Juist als je al vele dingen doet en je nog klachten hebt, is het fijn als er iemand met je meekijkt. Mijn adviezen zijn heel gevarieerd en tot nu toe heb ik elke vrouw kunnen helpen met mijn adviezen.

Ik vind het wel erg duur.  Helaas wordt het consult niet vergoed door de ziekteverzekering dus je zult inderdaad de gehele investering zelf moeten betalen. Wat wel fijn is om te weten is dat het consult eenmalig is. Ik geef je jouw koers mee waar je zelf mee aan de slag kan. Ik hoor veel van vrouwen dat ze meteen met bepaalde dingen aan de slag gaan en dan misschien na een half jaar of zelfs na een jaar de adviezen er weer bijpakken en de volgende stap nemen.

Ik vind het toch nog steeds te duur. Vind je het nog steeds te veel geld, dan kun je ook het online programma ‘Voel je Beter Tijdens de Overgang’ volgen en zelf je koers bepalen. Aan de hand van vele tips die ik geef kan je dan zelf eruit pikken wat je nodig hebt.

Ik ben al een tijdje gestopt met menstrueren en wil stoppen met de pil, kan Ginny me hier ook bij helpen? Ja zeker. In de vragenlijst kan jij aan geven wat je klachten zijn en waar je in het gesprek de focus op wilt leggen. Ik kan je goed adviseren over de verschillende alternatieven en hoe je veilig kunt stoppen.

Al enige tijd ben ik op zoek naar iemand die mij kan adviseren betreft mijn overgang, met name op het gebied van hormoonsuppletie. Jullie website spreekt me erg aan. Kan Ginny ook medicatie voorschijven? Wat leuk dat je mij gevonden hebt en mijn stijl je aanspreekt. In het consult gaan we samen op zoek naar oplossing voor je overgangsklachten. We kijken altijd eerst of er nog winst op het gebied van leefstijl te halen valt. Dingen waar je zelf misschien niet eens aan hebt gedacht of dacht dat dat niet haalbaar was. Door mijn ervaring met duizenden vrouwen kan ik je een goed passend advies geven. Als er sprake is van aanhoudende klachten kan ik hormoon suppletie adviseren. Dit advies kan je dan met je arts bespreken zodat hij/zij dit kan voorschrijven. Jouw arts kan mij altijd bellen voor verdere uitleg. Of we besluiten dat een vervolg afspraak in het ziekenhuis ACIBADEM nodig is. Dit wordt met doorverwijzing vergoed. 

Ik wil mijn hormonen laten testen. Kan ik hiervoor ook bij Ginny terecht? In het leefstijl consult zal ik op basis van een vragenlijst, je eet-en beweegdagboekje en verdere vragen tijdens ons gesprek je hormoonbalans opmaken. Dit is geen concrete meting – ik werk met het vrouwenkompas waar je kunt zien waar je sterke en waar je winst punten zijn. Met mijn ervaring kan ik je daarna heel goed aansturen en advies geven. Er is helaas geen simpele bloedtest die jou vertelt of je in de overgang bent, zou al helemaal leuk zijn als je dan ook nog weet hoe lang het nog gaat duren. Een voorbeeld hiervan is FSH dat kan je inderdaad laten testen, maar dat geeft mij als gynaecoloog eigenlijk geen extra informatie als iemand van 50 met opvliegers een hoog FSH heeft bijvoorbeeld. Of als een vrouw nog regelmatig menstrueert en haar FSH is hoog dan kan het de maand daarna weer laag zijn. Ik ga dus vooral op de klachten van de vrouw af om de diagnose te stellen. Voor eventuele hormoon suppletie, of als anders noodzakelijk is, kan ik metingen in het ziekenhuis ACIBADEM doen en dan zal ik dit met je bespreken.

Kan ik met mijn verwijzing van mijn huisarts een afspraak met Ginny maken voor hormoon klachten en hormoon suppletie? Met een verwijzing van de huisarts kun je mij zien in het ziekenhuis ACIBADEM. Voor hormoon en overgangs klachten is dit echter niet de juiste plek en kan je beter een leefstijl consult boeken. Voor bijvoorbeeld menstruatiestoornissen of verpakkingsklachten die met een ingreep verholpen kunnen worden is ACIBADEM wel DE plek.

Wil jij een afspraak maken voor een leefstijl consult om je gehoord te voelen, je klachten te begrijpen en geïnspireerd te worden met advies waarmee je zelf aan de slag kan gaan?

Boek een leefstijl consult