Hormoon consult

Ontvang een compleet advies over jouw
hormoonbalans zodat je je klachten eindelijk begrijpt.
Je zal je  geïnspireerd voelen en zelf aan de slag.
Het resultaat:  je vitaler voelen en die heerlijke rust ervaren.

Ontdek in een uur tijdens een persoonlijk gesprek wat jij kunt veranderen om hormonaal in balans te komen en weer lekker in je vel te zitten

Hormoonconsult

Ontvang een compleet advies over jouw hormoonbalans zodat je je klachten eindelijk begrijpt. Je zal je  geïnspireerd voelen en zelf aan de slag.
Het resultaat:  je vitaler voelen en die heerlijke rust ervaren.

Ontdek in een uur tijdens een persoonlijk gesprek wat jij kunt veranderen om hormonaal in balans te komen en weer lekker in je vel te zitten

Wil jij weer blij zijn met jezelf en je lijf?

 

Heb jij al langer last van hormonale klachten, overgangsklachten, vermoeidheid, kortom zit je nu niet lekker in je vel? Heb je al stappen ondernomen met je voeding en beweging bijvoorbeeld maar kom je maar niet verder? Heb je het vermoeden dat je meer kan doen met leefstijl of hormoonsuppletie maar weet je niet waar je moet beginnen? Kies dan voor een persoonlijk leefstijl consult met mij, ervaren gynaecologe en leefstijl expert. 

In een persoonlijk consult bespreken we je klachten uitgebreid. Je leert welke stappen jij in je leefstijl kunt zetten om je snel beter te voelen. En ook vooral hoe jij dat, in jouw situatie, het beste kunt doen.

Vele vrouwen zijn je al voorgegaan en heb ik kunnen helpen. Vrouwen die op zoek zijn naar iemand met een bredere holistische kijk op haar klachten. Vrouwen die bij hun eigen behandelaar niet verder komen. Denk je dat het iets voor jou is?

 

“Ik geef je de tools om je beter te voelen”

Ontvang een compleet drGYNN leefstijl advies.

 

Eenmalig leefstijl consult €249

inclusief e-boekje met jouw advies

Tijdens een consult met mij voel je je gehoord. Ook inspireer ik jou
om zelf aan de slag te gaan om weer hormonaal in balans te komen.
Vrouwen die je voor gingen, hebben dit zo ervaren:

 

>hormonen beter in balans
> niet meer zo prikkelbaar
> zich meer ontspannen voelen
> lekkerder in hun vel
> minder last van overgangsklachten
> vitaler voelen
> geen last meer van vermoeidheid
> lekker afgevallen en op gewicht gekomen
> weer blij met hun lijf
>in korte tijd grote sprongen gemaakt

Wat houdt een leefstijl consult precies in? 

In een leefstijl gynaecologisch consult kijk ik met een brede blik naar jou als vrouw. Het gaat daarbij zowel om je medische situatie als om leefstijlfactoren die je gezondheid bepalen. Op grond van mijn  gynaecologische kennis en ervaring stel ik je allerlei vragen, zodat ik onder andere de gezondheid van je hormonen, baarmoeder en eierstokken kan analyseren. Maar ook factoren als je levensloop: hoe is je geboorte gegaan, werd je liefdevol opgevoed, waren er stressvolle periodes in je leven etc. Daarnaast breng ik je huidige leefstijl in kaart: onder andere je voeding, beweging, slaap en hoe je omgaat met stress.

Op basis van je leefstijl, je medische geschiedenis en huidige klachten maak ik je hormoonbalans op en krijg je een geheel persoonlijk leefstijladvies. Als je in aanmerking komt voor medicatie of hormoon suppletie dan geef ik je een precies aan aan welke medicatie ik denk in welke doseringen. Het daadwerkelijke recept met medicatie halen de meeste vrouwen dan bij de huisarts.

Het consult duurt een uur en vinden plaats via een individueel online video gesprek.

voor wie

Vrouwen met hormonale klachten die op zoek zijn naar een aanpak met een brede kijk.

Consult

1 uur persoonlijk gesprek, online via ZOOM.  Kosten €249,- (niet vergoed door de zorgverzekeraar)

wanneer

Na de betaling van het consult volgt een kalender met data en tijdstippen waaruit je kan kiezen. 

Online programma vanaf €249

LEEFSTIJL CONSULT

1 uur gesprek

Voor vrouwen 40+ die op zoek zijn
naar een aanpak met een brede kijk
Krijg een persoonlijk advies tijdens een uur durend gesprek
Investering €249

SPARKLE PLUS

Leefstijl Consult + Online Programma

Voor vrouwen 40+ die extra ondersteuning willen
Toegang tot het online programma EN één uur persoonlijk consult met Ginny

Nu combi prijs €349

Online programma vanaf €249

LEEFSTIJL CONSULT

1 uur gesprek

Voor vrouwen 40+ die op zoek zijn
naar een aanpak met een brede kijk
Krijg een persoonlijk advies tijdens een uur durend gesprek
Investering €249

SPARKLE PLUS

Leefstijl Consult + Online Programma

Voor vrouwen 40+ die extra ondersteuning willen
Toegang tot het online programma EN één uur persoonlijk consult met Ginny

Nu combi prijs €349

Wat zeggen andere vrouwen?

“Ginny is een echte vakvrouw, een vrouw met een missie! Ze kijkt heel breed naar je klachten waardoor je een compleet plaatje krijgt van aanpassingen die je kunt doen in je dagelijks leven. Omdat ze zich echt in je verdiept voel je je gehoord en dat is heel bijzonder. Kortom een investering in jezelf die meer dan de moeite waard is. ”
Karien 39 jaar

“Ik heb het als heel fijn ervaren. Ginny is zo vriendelijk en rustig dat je je daardoor al op je gemak voelt. Ze luistert goed en met haar deskundigheid koppelt ze snel.
De tips die ik kreeg ben ik direct gaan toepassen .”Karin, 55 jaar

“Dank je wel Ginny!
Ik voelde me heel kwetsbaar in relatie tot de overgang en ouder worden
en ben blij dat jij er bent!
Het was een hele fijne ervaring. “Mischa, 45 jaar

“Veel dank voor het uitgebreide advies vandaag, de fijne persoonlijke woorden, de heerlijke boekentips en de Zoom-ontgroening (?)! Heel veel geleerd over mezelf en inzichten gekregen. Het werpt nu al zijn vruchten af en kan alleen nog maar beter worden.”Marjoleine, 56 jaar

“Ik was veel moe, lusteloos en voelde me geestelijk en lichamelijk niet fit. Al vele jaren niet om eerlijk te zijn. Na een consult met dr. Ginny direct de koe bij de horens gevat en ’s morgen een stukje lopen of fietsen. Daarna de voedingsadviezen opgevolgd en meer vet gaan eten. Nee geen frietje maar zalm, avocado, volkoren producten etc. ik dacht dat ik al redelijk veel wist van eten en lifestyle…wat een aangename toevoeging waren de heldere en op maat aangereikte adviezen van Ginny en daarna nog alles via de mail van Nelleke. Ik ga nog wel eens de fout in, ben net een mens, maar weet dan ook dat ik het antwoord in voedsel en bewegen zou kunnen gaan zoeken. De “ nazorg “ van beide is ook hartverwarmend. Ik kan het iedereen aanraden.”Renske, 56 jaar

 Veelgestelde vragen

Ik doe al heel veel aan leefstijl; kan dokter Ginny mij dan nog wel helpen? Jazeker! Je zult verbaasd staan welke veranderingen jou nog winst kunnen opleveren. Juist als je al vele dingen doet en je nog klachten hebt, is het fijn als er iemand met je meekijkt. Ginny’s adviezen zijn heel gevarieerd en tot nu toe heeft ze elke vrouw kunnen helpen met haar adviezen.

Ik vind het wel erg duur.  Helaas wordt het consult niet vergoed door de ziekteverzekering dus je zult inderdaad de gehele investering zelf moeten betalen. Wat wel fijn is om te weten is dat het consult eenmalig is. Samen met Ginny bepalen jullie jouw koers waarmee je zelf aan de slag kan. Met de adviezen kun je direct aan de slag maar ook in de toekomst. 

Ik vind het toch nog steeds te duur. Vind je het nog steeds te veel geld, dan kun je ook het online programma ‘Voel je Beter Tijdens de Overgang’ volgen en zelf je koers bepalen. Aan de hand van vele tips die Ginny je geeft kan je dan zelf eruit pikken wat je nodig hebt.

Ik ben al een tijdje gestopt met menstrueren en wil stoppen met de pil, kan Ginny me hier ook bij helpen? Ja zeker. In de vragenlijst kan jij aan geven wat je klachten zijn en waar je in het gesprek de focus op wilt leggen. Ginny kan je goed adviseren over de verschillende alternatieven en hoe je veilig kunt stoppen.

Al enige tijd ben ik op zoek naar iemand die mij kan adviseren betreft mijn overgang, met name op het gebied van hormoonsuppletie. Jullie website spreekt me erg aan. Kan Ginny ook medicatie voorschijven? Wat leuk dat je Ginny gevonden hebt en haar stijl je aanspreekt. In het consult gaan jullie samen op zoek naar oplossing voor je overgangsklachten. Jullie kijken altijd eerst of er nog winst op het gebied van leefstijl te halen valt. Dingen waar je zelf misschien niet eens aan hebt gedacht of dacht dat dat niet haalbaar was. Door Ginny’s ervaring met zoveel vrouwen kan ze je een goed passend advies geven. Als er sprake is van aanhoudende klachten kan ze hormoon suppletie adviseren. Dit advies kan je dan met je arts bespreken zodat hij/zij dit kan voorschrijven. 

Ik wil mijn hormonen laten testen. Kan ik hiervoor ook bij Ginny terecht? In het leefstijl consult zal Ginny op basis van je dagboek  en jullie gesprek je hormoonbalans opmaken. Dit is geen concrete meting – ze werkt met het vrouwenkompas waar je kunt zien waar je sterke en waar je winst punten zijn. Met haar ervaring kan ze je daarna heel goed aansturen en advies geven. Er is helaas geen simpele bloedtest die jou vertelt of je in de overgang bent, zou al helemaal leuk zijn als je dan ook nog weet hoe lang het nog gaat duren. Een voorbeeld hiervan is FSH dat kan je inderdaad laten testen, maar dat geeft Ginny als gynaecoloog eigenlijk geen extra informatie als iemand van 50 met opvliegers een hoog FSH heeft bijvoorbeeld. Of als een vrouw nog geregeld menstrueert en haar FSH is hoog dan kan het de maand daarna weer laag zijn. Ze gaat dus vooral op de klachten van de vrouw af om de diagnose te stellen. 

Kan ik met mijn verwijzing van mijn huisarts een afspraak met Ginny maken voor hormoon klachten en hormoon suppletie? Met een verwijzing van de huisarts kun je Ginny zien in het ziekenhuis ACIBADEM. Voor hormoon en overgangs klachten is dit echter niet de juiste plek en kan je beter een leefstijl consult boeken. Voor bijvoorbeeld menstruatiestoornissen of verzakkingsklachten die met een ingreep verholpen kunnen worden is ACIBADEM wel DE plek.

Wil jij een afspraak maken voor een leefstijl consult om je gehoord te voelen, je klachten te begrijpen en geïnspireerd te worden met advies waarmee je zelf aan de slag kan gaan?​