Over drGYNN

Over drGYNN

In mijn vak draait alles om het vrouw – zijn. Alle vrouwen zijn anders en dat fascineert me. Ook in culturele diversiteit ben ik geïnteresseerd, mogelijk door mijn gemengde bloed (Spaans, Indonesisch en Deens). Ik sta bekend om mijn open, niet veroordelende houding.

Ik voel me heel vitaal en gezond en barst altijd van de energie. Dat heb ik misschien te danken aan mijn mediterrane genen met hun bijbehorende heerlijke keuken en gave om van het leven te genieten. Of komt het door de altijd positieve kijk op het leven die mijn moeder me meegaf? Hoe dan ook, mijn ‘sparkles’, wil ik verspreiden in de wereld. En dat doe ik nu.

Ruim 10 jaar

Werkzaam als gynaecologe

Ruim 5 jaar

Orthomoleculaire studie afgerond

 

1000-en

Vrouwen geholpen

Mijn werk als gynaecologe

Na mijn opleiding in het Erasmus MC Rotterdam ben ik ondertussen al tien jaar werkzaam als allround gynaecologe.
Een tijd lang werkte ik bij de Vrouwenpoli in Boxmeer.


Momenteel werk ik in de prachtige internationale kliniek ACIBADEM in Amsterdam.
Hier behandel ik vrouwen met veel verschillende problemen. Menstruatieklachten, cystes, verzakkingen en urine-incontinentie bijvoorbeeld.
Als er een chirurgische ingreep nodig is, voer ik die zelf uit. Dit varieert van een hysteroscopie (kijken in de baarmoeder), laparoscopie (kijken in de buik) tot aan vaginale operaties waarmee ik verzakkingen of urine- incontinentie verhelp.

Voor hormonale klachten rond de overgang is een operatie meestal geen optie. Soms kan medicatie een goede oplossing zijn. Ook geef ik vrouwen een individueel leefstijladvies, waardoor de klachten vaak snel verminderen.

Een bredere kijk

 

Naast bovenstaande operatieve behandelingen, ben ik ook geschoold en ervaren in een breder palet aan leefstijladvies en behandelmogelijkheden. Om gezond en gelukkig te zijn is er meer nodig dan ‘alleen maar repareren wat niet goed werkt’. Het gaat er ook om, of misschien wel vooral, dat je goed in je vel zit. Dat is nog eens extra belangrijk rondom de overgang. Na de overgang liggen nog vele jaren voor je. Ik help je graag om ook in die jaren zo gezond, gelukkig en stralend mogelijk te zijn.

Tijdens mijn online consult neem ik alle tijd om je verhaal te horen en je een breed advies te geven over je gezondheid. Ik leer je wat je zelf kunt doen met leefstijl (voeding, beweging, slaap, ontspanning, sociaal en zingeving). Daarbij houd ik rekening met je achtergrond en levenshouding.

Nieuws’gierig’?

Check  ‘Ginny Chamorro’ op Spotify voor verschillende podcasts oa met Fajah Laurens en Vivian Reijs
Of lees een van haar artikelen in bijvoorbeeld de Libelle, de Jan of het AD.

 

Libelle

Je poes droog, je bed kletsnat – andersom is leuker