Vrouwenkompas; jouw sterke en verbeter punten

Een gezonde leefstijl zorgt er voor dat je fitter en vitaler wordt, al na een paar weken zal je merken dat je meer energie krijgt. Dat helpt om beter bestand te zijn tegen de klachten die bij de overgang kunnen horen. en andere hormonale problemen. Vrouwen staan verbaasd hoe door kleine veranderingen in je leefstijl je je veel beter kan voelen.

drGYNN maakt voor jou een vrouwenkompas op maat in een online analyse of consult. Dit is van belang omdat geen enkele vrouw hetzelfde is en dus ook haar eigen unieke vrouwenkompas heeft wat haar zo zal helpen. Er staan adviezen in met betrekking tot je voeding, relax – slapen en ontspanning, zingeving, sociale contacten en je beweging. Je kan zelf een heel eind komen.

Waarom een kompas? Ik ben ervan overtuigd dat er veel kracht ligt in zelf bepalen van je koers …Kapitein te zijn op je eigen schip…en het versterken van je eigen zelfgenezend vermogen. Dus kijk hoe jij mijn tips (download het gratis e-boek voor 10 tips) je eigen kunt maken in jouw leven. Wel is het heel belangrijk te beseffen dat er altijd hulp overal aanwezig is, soms zelfs al heel dichtbij. Maak ook gebruik van hulp, dan kom je ver.

Wil jij je beter voelen? 

Vraag het gratis e-boek aan "10 leefstijl tips voor vrouwen"