ONTDEK hoe jij je snel weer stralend kunt voelen door je hormonen in balans te brengen!

Of je nu wel of nog geen overgangsklachten hebt, jij wilt toch sprankelend door deze fase van je leven? Het hebben van hormonale klachten is in de meeste gevallen op te lossen. Zonde om met klachten rond te blijven lopen. Speciaal voor Holistik lezeressen geef ik hieronder twee gratis mogelijkheden om de eerste stap te zetten om jouw hormonen weer in balans te brengen! Gun dit jezelf!

1 GRATIS e-book: "Jij en Je Hormonencocktail"

Een digitaal boek met 14 pagina’s boordevol inzichten en tips over jouw hormonen. Ik ga in dit e-boek nog dieper dan tijdens mijn lezingen en webinars.  Ik leg 6 belangrijke hormonen voor jou als vrouw uit; wat ze zijn, wat ze doen en hoe je ze in balans kunt brengen. De 6 hormonen die worden uitgelicht en uitgelegd zijn: je geslachtshormonen, knuffelhormoon, gelukshormoon, verzadigingshormoon en stresshormoon. Vol met tips speciaal voor vrouwen. 

Vul hieronder je gegevens in en dan stuur ik je het e-book twv 9,99 euro gratis toe:

  2 GRATIS Mini Cursus: "Met de stroom mee door de overgang"

  In mijn praktijk zie ik dat veel vrouwen met hormonale problemen worstelen als hun eierstokken verouderen, dus dat is helaas al vanaf je 35 ste jaar.

  Klachten als vermoeidheid, kort lontje, aankomen in gewicht, menstruatiestoornissen, gevoel te hebben continu ‘aan’ te staan….en ga zo maar door.

  Herken je dit dan heb ik een gratis minicursus voor je waar ik je uitleg wat er in je lijf hormonaal gezien gebeurd. Je zal hier zeker mooie tips en adviezen uit halen waar je direct wat aan hebt.

  Ja - dat wil ik

  Wil je serieus met je hormonen aan de slag? 

  Volg dan de SPARKLE online methode om je hormonen in balans te brengen, weer blij te zijn met je lijf en lekkerder in je vel te zitten.

  Speciaal voor Holistik lezeressen bied ik dit met 50% korting aan. Gebruik hiervoor de kortingscode SPARKLE50 tijdens jouw bestelproces.

  Klik hier voor meer informatie