Online Analyse

Heb je behoefte aan persoonlijk leefstijladvies, bijvoorbeeld als vervolg op een (online) workshop van drGYNN? Je hebt daarin dan al veel handvatten gekregen en wilt nu specifieker weten waar jij je winst kunt behalen. Waar moet jij je op concentreren om je beter te voelen? Kies dan voor een persoonlijk online analyse.

Wat is een online analyse?

In een leefstijl gynaecologisch consult kijk ik met een brede blik naar jou als vrouw. Het gaat daarbij zowel om je medische situatie en geschiedenis als om leefstijlfactoren die je gezondheid bepalen. Op grond van mijn gynaecologische kennis en ervaring stel ik je allerlei vragen, zodat ik onder andere de gezondheid van je hormonen, baarmoeder en eierstokken kan analyseren. Ook belangrijk is je levensloop: hoe is je geboorte gegaan, heb je borstvoeding gekregen, werd je liefdevol opgevoed, waren er stressvolle periodes in je leven etc. Daarnaast breng ik je huidige leefstijl in kaart: onder andere je voeding, beweging, slaap en hoe je omgaat met stress.

Voor deze online analyse maken we gebruik van een vragenlijst en dagboek. Jij vult deze thuis op je gemak in en stuurt ze terug. Op basis van deze informatie maak ik je hormoonbalans op en geef ik je een persoonlijk leefstijl advies.

Je ontvangt je leefstijladvies per e-mail, in een praktisch e-boekje. Zo leer je met welke van de vijf stappen jij de meeste, en makkelijkste, gezondheidswinst kunt boeken. Over die stap(pen) krijg je meer informatie, tips en advies, zodat je weet hoe je deze leefstijlveranderingen het beste in jouw leven in kunt passen.

Wat houdt een online analyse precies in? 

Persoonlijk

Persoonlijk advies op basis van door jou ingevulde vragenlijst

Tips

Tips voor jouw aandachtsgebieden en opdrachten die je per week kunt uitvoeren

Kosten

Deze service kost €79

e-boekje

Persoonlijk document in vorm van boekje wordt naar je ge-emaild

Inzicht

Inzichten in hoe vrouwelijke hormonen werken en jouw hormoonbalans

Wat zeggen andere vrouwen?

"Ik kreeg een mooi document met praktische tips waar ik gelijk mee aan de slag kon. Zo fijn!"

Lonneke, 41 jaar

"Eén van de dingen waarmee ik meteen aan de slag ben gegaan is mijn ontbijt en ben granola, volgens het recept speciaal voor mij uit het boekje, gaan maken. Ruikt nu al lekker vanuit de oven ? "

Mariëlle, 48 jaar

" Mijn persoonlijke analyse zag er heel mooi uit. Ginny schrijft fijn en positief, benoemt wat er is en ze heeft mooie tips mee. Dank voor je mooie woorden, Ginny! Ik ben blij dat ik de online analyse heb gedaan. "

Marianne, 49 jaar

Wil jij persoonlijk advies via de online analyse?

BESTEL NU