Klinische behandelingen

Klinische behandelingen

Mijn missie: zoveel mogelijk vrouwen laten ervaren hoeveel ze zelf kunnen doen om klachten aan te pakken. Hierbij helpt het aanspreken van hun zelf herstellend vermogen. Ik kan dit niet alleen! Daarom leid ik huisartsen en andere medische en zorg professionals op om me te helpen deze boodschap te verspreiden. Vrouwen een gefundeerd  leefstijladvies geven is echt leuk omdat het zoveel effect heeft. Daarnaast geef ik lezingen in het binnen- en buitenland. Ben je een zorg professional met interesse in hormonen? Dan ben je hier aan het goede adres! 

Algemene Gynaecologie

Naast de jarenlange ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding tot gynaecoloog in onder andere het Erasmus MC Rotterdam werk ik nu al 10 jaar als allround gynaecologe. Ik heb o.a. bij de Vrouwenpoli in Boxmeer gewerkt. Vrouwen met verschillende problemen kunnen bij mij terecht variërend van anticonceptieadvies tot bekkenbodem-operaties. Problemen waar vrouwen mee doorverwezen worden zijn o.a.: menstruatieproblemen, hormonale disbalans, cystes, incontinentie problemen, overgangsproblemen, anticonceptieadvies, kinderwens. Ik sta bekend om mijn persoonlijke aanpak met aandacht voor de vrouw. Ik vind het belangrijk haar op haar gemak te stellen met bijvoorbeeld klassieke of meditatie muziek tijdens een ingreep of een zachte aanraking om van stress naar gemak te komen.

Ik beheers een breed palet aan operatieve vaardigheden, zoals: verwijderen van afwijkingen aan schaamlippen, hysteroscopie (kijken in baarmoeder en eventueel verwijderen van vleesbomen of poliepen), laparoscopie (kijken in de buik en eventueel verwijderen van cystes, de eierstokken, eileiders of baarmoeder zo nodig), bekkenbodem-operaties (zoals verhelpen van verschillende verzakkingen of afhelpen van urine incontinentie). Dit hoeven soms maar hele kortdurende ingrepen te zijn die in dagbehandeling kunnen. En als het nodig is om te overnachten dan hebben we daar prachtige suites voor op de verpleegafdeling in ACIBADEM, International Medical Center, mijn huidige werkplek.